HTML

Zooey & Emily Deschanel

Többnyire Zooey és Emily Deschanel. De volt már egy-egy poszt Kristin Chenoweth-ről és egy mosómedvéről is.

Friss topikok

  • Njord: Zoeey itt is eszméletlen helyes,de nem értelmetlen ez így ,hogy már el is jegyezték? Mármint ilyen... (2009.02.23. 14:19) Spirit Awards
  • martika18: Na ez egy nagyon jó kérdés . Látod erre én sem tudom a válszt. Csak annyit hogy azért mert az RTL-... (2008.09.06. 21:40) Kérdés
  • Ádámbátyám: Én nem tudom, mert tesóm csinálta meg nekem, de ezen az oldalon biztos tudnak segíteni, mert erre ... (2008.07.16. 09:45) She & Him videóklipp!!!
  • Ádámbátyám: Még nincs meg az összes rész, de töltögetem. A Winter Passing-ot meg már nem tudom honnan töltötte... (2008.06.30. 11:19) Emily közben mit csinál?
  • PieSar: Ezt honnan lehet beszerezni? (2008.06.28. 16:21) Winter Passing

She & Him

2008.05.20. 12:30 Ádámbátyám

A She & Him egy zenei formáció, M. Ward (him) és Zooey Deschanel (she) alkotják. Utóbbi egy színésznő, akiről egyébként ez a blog szól, előbbit pedig most pár szóban bemutatom.

Szóval, Matt Ward egy portlandi muzsikus, aki Zooey nélül is kellemesen jó zenét csinál. Alapvetően indie-folkban utazik, eddig hat nagylemeze jelent meg, a legutóbbi 2006-ban, Post-War címmel. Azért emelem ki ez utóbbit, mert nekem is megvan és ez a videóklip is hozzá kapcsolódik. Tádááá:




Ahhoz, hogy ez a prukció (értsd: produkció (értsd: She & Him)) létrejöjjön Deschanel kisasszonynak és Ward úrfinak találkozniuk kellet, erre a nevezetes eseményre pedig a 2007-ös The Go-Getter mozi forgatásán került sor. A film soundtrackjében M. Ward is közreműködött, sőt mi több, egy dalt a Művésznővel együtt adnak elő (When I Get To The Border). Zooey egyébként már évek óta zenél, barátnőjével Samantha Sheltonnal (szintén színész) egy jazz kabaré darabot adnak elő, név szerint az If All the Stars Were Pretty Babies-t. Filmjeiben is gyakran kell énekelnie (Elf, Raving), a Winter Passing-ban pedig felcsendül egy zongoradarab, amit ő szerzett. Nyolc éve ír dalokat - ezek egy része került fel a She & Him albumra. Ezen kívül ukulén is játszik, ami egyszerre aranyos, vicces és dícséretre méltó.

A She & Him első lemeze 2008. március 18-án jelent meg, Volume One címmel. Összesen tizenhárom dalt tartalmaz, két feldolgozáson és egy népdalon kívül minden szám Zooey nevéhez köthető. (Egyébként ezek a jobbak, a Beatles-feldolgozás annyira nem jön be.) Részletes elemzés most nem lesz, majd ha nem lesz ötletem, akkor olyant is írok. A dalok egyébként olyanok, mint azon a videón, amit a kedves olvasó már a láthat is, pár sorral lejjebb, de addig még van pár betű, azt is olvasd el, lécci. Az együttes az Egyesüt Államokba lépeget fel, túl sok idejük nincs, hiszen Zooey szerencsére elég sokat dolgozik. Azért Craig Fergusonnál felléptek:




Meg még sok koncertfelvétel van a Youtube-on, majd még teszek be ide is.

Többet most nem írok, majd legközelebb.

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube zooey she&him m ward volume 1

A bejegyzés trackback címe:

https://deschanel.blog.hu/api/trackback/id/tr43462956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása